LEER ONS KENNEN!

Team

Bij Schoenmakerij Veens kun je terecht voor al jouw ambachtelijke schoenreparaties, schoenreiniging, sleutels, naamborden en accessoires.
Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je altijd bellen of mailen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in
Doetinchem. Daar zal ons vakkundig opgeleid personeel je graag verder helpen.

Ontdek hier ons team.

Richard - Schoenmakerij Veens

Richard

Richard is enthousiast en denkt in oplossingen. Doordat hij van alle markten thuis is in de schoenmakerij, zal hij je altijd verder helpen. Hij krijgt energie om iets nieuws te maken van iets dat kapot is.

Nicole - Schoenmakerij Veens

Nicole

Nicole is zeer creatief en houdt van uitdagingen in de schoenmakerij. Ze kan haar ervaring in de modevakschool goed gebruiken in de winkel. Ze is klantvriendelijk en helpt jou ook graag bij jouw vraag!

Dennis - Schoenmakerij Veens

Dennis

Dennis is bij de schoenmakerij dé specialist in sleutels en orthopedische aanpassingen. Hij werkt al jarenlang bij Schoenmakerij Veens en kan met zijn ervaring ieder ‘probleem’ oplossen.

Youri - Schoenmakerij Veens

Youri

Youri houdt van klantcontact en denkt graag mee met jou als klant. Hij is overal inzetbaar in de schoenmakerij. Of je nu een vraag hebt over schoenen, sleutels of naamborden: hij helpt je graag verder.

Sonseeahray

Sonseeahray is zeer creatief en houdt van aanpakken. Hij is zeer klantgericht en help jou graag bij vragen en/of over jouw schoenen, accessoires, naamborden of sleutels. Kom langs in onze winkel.